Whats App Do Të Fshijë Llogarinë Tuaj Nëse Nuk Bini Dakord Me Kushtet E Reja, Ja Per Cka Behet Fjale…

Whats App po ndryshon politikën e tij të privatësisë, që do të thotë ndarja e të dhënave me Face book do të jetë e detyrueshme nëse nuk doni që llogaria juaj të çaktivizohet. Nëse përdoruesit nuk i pranojnë kushtet e reja të privatësisë që shfaqen në ekranet e tyre, ata do të humbasin hyrjen në… Continue reading Whats App Do Të Fshijë Llogarinë Tuaj Nëse Nuk Bini Dakord Me Kushtet E Reja, Ja Per Cka Behet Fjale…

Published
Categorized as TEKNOLOGJI

Miliona përdorues mund të mos e përdorin më “WhatsApp-n”, ja arsyeja dhe nga cila datë

Një version i ri i WhatsApp do të ndalojë së funksionuari në shumë aparate celular nga 1 janari 2021. Pajisjet e vjetra Android dhe iPhone nuk do të suportojnë versionin e fundit të aplikacionit, duke i detyruar përdoruesit të ndryshojnë sistemin e tyre operativ celular ose të blejnë një smartphone të ri. Çdo iPhone që… Continue reading Miliona përdorues mund të mos e përdorin më “WhatsApp-n”, ja arsyeja dhe nga cila datë

Published
Categorized as TEKNOLOGJI