Po Kërkohen 45.000 Deri Në 60.000 Shoferë Kamionësh Ne Gjermani

Po Kërkohen 45.000 Deri Në 60.000 Shoferë Kamionësh Ne Gjermani

Televizioni gjerman, ZDF ka raportuar që po ka mungesë të qindra vozitësve të kamionëve dhe kjo mund të shpie në mungesë të artikujve nëpër raftet e supermarketeve. Sipas Shoqatës për Transport të Mallrave dhe Logjistikë, kompanitë gjermane për transport mallrash kanë...
You cannot copy content of this page
error: Alert: Përmbajtja mbrohet !!