Whats App po ndryshon politikën e tij të privatësisë, që do të thotë ndarja e të dhënave me Face book do të jetë e detyrueshme nëse nuk doni që llogaria juaj të çaktivizohet.

Nëse përdoruesit nuk i pranojnë kushtet e reja të privatësisë që shfaqen në ekranet e tyre, ata do të humbasin hyrjen në llogarinë e tyre Whats App nga 8 shkurti.

Shumë njerëz kanë parë tashmë një njoftim të termave të privatësisë dhe kanë klikuar “Dakord” pa lexuar plotësisht kushtet.

Aplikacioni në pronësi të Face book po ndryshon për ta ndihmuar atë të integrohet më mirë me shërbimet e tjera të ofruara nga gjigandi i teknologjisë.

Uebfaqja Whats App tani ka një seksion që përgjigjet “Çfarë informacioni ndan Whats App me Face book?”.

“Përfshin informacionin e regjistrimit të llogarisë tuaj (të tilla si numrin tuaj të telefonit), të dhënat e transaksionit, informacionin në lidhje me shërbimin, informacionin se si bashkëveproni me të tjerët (përfshirë bizneset) kur përdorni shërbimet tona.”

You cannot copy content of this page
error: Alert: Përmbajtja mbrohet !!